Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

PNL Oltenița : Să strigi din suflet Sărbători Fericite !

Sarbatori_Fericite

Îți aminteşti cum stăteai copil fiind cu nasul lipit de geam, încercând să-l vezi pe Moş Crăciun? Și ce mai așteptai clipa asta.

Acum îți revine imaginea copilăriei. Nu o strivi, încearcă să o strângi într-un cadou pe care să-l oferi prietenilor, colegilor, familiei, tuturor celor dragi, celor din jur, celor ce au nevoie de căldura ta.

Atunci să strigi din suflet Sărbători Fericite !!

Partidul Național Liberal – Filiala Oltenița

Brad Animatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 14 =

9 + 1 =

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Expresia O.K./OK – originea şi situaţia acesteia în limba română …
Corespondenta la redactie
 • Corespondență de la NATO

  Corespondență de la NATO

  Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »