Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Chirnogi : Fii gazda colindelor !

Craciun fericit

Fii gazda colindelor ! Fii omul unui nou început pe aceeași parte cu Noul An care te cheamă să fii mai bun. Fii păstrătorul tradiției și omul vesel care așteaptă colindele ca pe ceva sfânt, ca pe lumea de altă dată…

Vino pe tărâmul împlinirilor frumoase, pentru a le face realitate pentru toți. Să fim veseli, bucuroși de viață, să avem împliniri și multă condescendență, gânduri bune, lumină, pace în noi.

Sărbători Fericite și Un An Nou care să ne amintească ce bun a fost !

Primăria Chirnogi

Imagine Animata de Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + twenty =

3 + 7 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie