Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Budești : Culegem din fiecare Crăciun sfințenie…

Sarbatori Fericite5

Culegem din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care apoi o împărțim altora din jurul nostru, dorim acum să se împlinească vise neîmplinite.

Anul ce vine, lăsând pe cel vechi în urmă, să fie cel care șterge lacrimi, suspine, care salută bucuriile vechi împrăștiind altele noi, cel care lasă totul în urmă pentru un alt început.

Vise împlinite, realizări, pace, dragoste într-un 2016 uimitor de bun !

Primăria Budești

De Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 1 =

4 + 3 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “spune-ţi-mi” sau “spuneţi-mi”, “scrie-ti-mi” sau “scrieţi-mi” …
Corespondenta la redactie