Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Căscioarele : Miroase a Crăciunul cu daruri

Sarbatori Fericite 1

Pictorul-Iarnă revine cu tabloul florilor din gheaţă cu strălucire fină.
Chiar de este frig, totul e frumos. Ne dezghețăm la foc, ne bucurăm de vesele colinde, în suflete avem caldură. Împrejurul este copleșit de frumuseţe: totul dansează în albul de cristal.

Miroase-a iarnă, a sarbatoare și brad împodobit. Miroase a Craciunul care vine cu daruri. Noi să îl primim în linişte şi pace, iubire și suspin de fericire.

La Mulți Ani !  

Primăria Căscioarele

Imagine Animat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =

6 + 4 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie
  • Corespondență de la NATO

    Corespondență de la NATO

    Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »