Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

JO 2018 Pyeongchang, patinaj artistic: Aur pentru Germania în proba de perechi

Germanii Aliona Savcenko și Bruno Massot au câștigat medalia de aur în programul liber, proba de perechi, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud.

Cu un scor de 235,90 puncte, Savchenko şi Massot i-au devansat pe Wenjing Sui şi Cong Han (235, 47 puncte), medaliaţi cu argint, şi pe canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford (230,15 puncte). care au urcat pe treapta a treia a podiumului.

După ce a terminat programul scurt pe locul al patrulea, cuplul german a doborât recordul mondial de puncte în programul liber (159,31), evoluând pe melodia “La Terre vue du ciel” (Pământul văzut din cer) a compozitorului francez Armand Amar, devansându-i pe favoriţii chinezi şi ruşi, care au căzut în timpul programelor lor. Ruşii Evghenia Tarasova şi Vladimir Morozov au ocupat locul patru, după programul scurt de vineri, ei s-au impus cu un total de 223,13 puncte.


Patinatorii chinezi Wenjing Sui şi Cong Han, campionii mondiali en titre în proba perechi, care au dominat programul scurt din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă, ediţia 2018, desfăşurat miercuri la PyeongChang, s-au situat pe locul doi, câştigând medalia de argint. Reprezentanţii Rusiei Natalia Ziabko şi Aleksandr Enbert au ocupat poziţia a şaptea în clasamentul mondial. Patinatorii chinezi Wenjing Sui şi Cong Han, care au dominat programul scurt din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang, ediţia 2018, au obţinut un nou record personal, reuşind să-i devanseze pe ruşii Evghenia Tarasova şi Vladimir Morozov, dublii campioni europeni en titre, care concurează sub drapelul olimpic şi care au totalizat 81,68 puncte.
Pe poziţia a treia se află canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford, campioni ai lumii în 2015 şi 2016, cu 76,82 puncte. Perechea canadiană Meagan Duhamel/Eric Radford se aflau în frunte, după programul scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie