Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

JO 2018 Pyeongchang, patinaj artistic: Aur pentru Germania în proba de perechi

Germanii Aliona Savcenko și Bruno Massot au câștigat medalia de aur în programul liber, proba de perechi, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud.

Cu un scor de 235,90 puncte, Savchenko şi Massot i-au devansat pe Wenjing Sui şi Cong Han (235, 47 puncte), medaliaţi cu argint, şi pe canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford (230,15 puncte). care au urcat pe treapta a treia a podiumului.

După ce a terminat programul scurt pe locul al patrulea, cuplul german a doborât recordul mondial de puncte în programul liber (159,31), evoluând pe melodia “La Terre vue du ciel” (Pământul văzut din cer) a compozitorului francez Armand Amar, devansându-i pe favoriţii chinezi şi ruşi, care au căzut în timpul programelor lor. Ruşii Evghenia Tarasova şi Vladimir Morozov au ocupat locul patru, după programul scurt de vineri, ei s-au impus cu un total de 223,13 puncte.


Patinatorii chinezi Wenjing Sui şi Cong Han, campionii mondiali en titre în proba perechi, care au dominat programul scurt din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă, ediţia 2018, desfăşurat miercuri la PyeongChang, s-au situat pe locul doi, câştigând medalia de argint. Reprezentanţii Rusiei Natalia Ziabko şi Aleksandr Enbert au ocupat poziţia a şaptea în clasamentul mondial. Patinatorii chinezi Wenjing Sui şi Cong Han, care au dominat programul scurt din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang, ediţia 2018, au obţinut un nou record personal, reuşind să-i devanseze pe ruşii Evghenia Tarasova şi Vladimir Morozov, dublii campioni europeni en titre, care concurează sub drapelul olimpic şi care au totalizat 81,68 puncte.
Pe poziţia a treia se află canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford, campioni ai lumii în 2015 şi 2016, cu 76,82 puncte. Perechea canadiană Meagan Duhamel/Eric Radford se aflau în frunte, după programul scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 16 =

− 9 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie