Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 17 iulie 2014, vremea rămâne în general instabilă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade

Vremea rămâne în continuare instabilă, cu înnorări temporare şi şanse de averse. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

nor si ploaieJoi, 17 iulie 2014, vremea rămâne în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice în zonele de deal şi la munte, local în sudul, estul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului şi în zona montană înaltă dar, trecător, şi în celelalte zone în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

nor

În Olteniţa, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Nord şi maxima zilei: 27°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

33 − 32 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie