Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 18 septembrie la Oltenița vreme predominant frumoasă

Joi, 18 septembrie, vremea în România va fi în general frumoasă, dar se va menține răcoroasă dimineața și noaptea, cu precădere în nord și în centru.

Vreme AurieCerul va fi parțial noros în sud-estul extrem, unde vor mai fi condiții ca izolat să plouă slab, în timp ce în restul zonelor va fi variabil la senin. Vântul va continua să prezinte intensificări locale, temporare în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1…2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade pe litoral. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

În Oltenița, vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va Florisufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 2 =

17 + = 24

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie