Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 18 septembrie la Oltenița vreme predominant frumoasă

Joi, 18 septembrie, vremea în România va fi în general frumoasă, dar se va menține răcoroasă dimineața și noaptea, cu precădere în nord și în centru.

Vreme AurieCerul va fi parțial noros în sud-estul extrem, unde vor mai fi condiții ca izolat să plouă slab, în timp ce în restul zonelor va fi variabil la senin. Vântul va continua să prezinte intensificări locale, temporare în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1…2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade pe litoral. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

În Oltenița, vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va Florisufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × three =

88 − = 85

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie