Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 25 septembrie vreme răcoroasă

Joi, 25 septembrie, vremea se va menține răcoroasă, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului.

Toamna Moeciu SusCerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe ziua în sud-vestul țării, iar spre seară și noaptea, mai ales în sud și în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în Lunca Dunării și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în Dealurile de Vest și în regiunile nordice și 22 de grade în sudul extrem al țării, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 0…2 grade.

În Oltenița, vremea se va menține coroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va plouaSuper slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 13 =

75 − = 73

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie