Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 25 septembrie vreme răcoroasă

Joi, 25 septembrie, vremea se va menține răcoroasă, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului.

Toamna Moeciu SusCerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe ziua în sud-vestul țării, iar spre seară și noaptea, mai ales în sud și în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în Lunca Dunării și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în Dealurile de Vest și în regiunile nordice și 22 de grade în sudul extrem al țării, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 0…2 grade.

În Oltenița, vremea se va menține coroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va plouaSuper slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + = 17

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie