Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 31 iulie temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade

Joi, 31 iulie 2014, în regiunile vestice și sud-vestice vremea va fi în general instabilă.

Prognoza meteo 31 Iulie 2014

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, iar manifestări asociate instabilității atmosferice pot apărea pe spații retrânse, după-amiaza și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 23 de grade.

În Oltenița vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar condițiile de averse și descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoralul Mării Negre va fi soare cu cer variabil, vânt de 2 m/s (dinspre NE), iar maxima zilei va atinge 28°Celsius în aer și 24 de grade în apă.

Prognoza meteo 31 Iulie 2014

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 8 =

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie