Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 31 iulie temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade

Joi, 31 iulie 2014, în regiunile vestice și sud-vestice vremea va fi în general instabilă.

Prognoza meteo 31 Iulie 2014

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, iar manifestări asociate instabilității atmosferice pot apărea pe spații retrânse, după-amiaza și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 23 de grade.

În Oltenița vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar condițiile de averse și descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoralul Mării Negre va fi soare cu cer variabil, vânt de 2 m/s (dinspre NE), iar maxima zilei va atinge 28°Celsius în aer și 24 de grade în apă.

Prognoza meteo 31 Iulie 2014

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + thirteen =

6 + 3 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie