Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 4 septembrie 2014, înnorări temporare și temperatura maximă de 29 de grade

Va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud-vest a ţării, iar cerul va prezenta înnorări. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

picaturi ploaieJoi, 4 septembrie 2014, în jumătatea de sud-vest a ţării, cerul va prezenta înnorări şi, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse şi vor mai fi posibile descărcări electrice şi cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar pe arii restrânse, mai ales în zonele de munte. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări în sudul, sud-estul ţării şi la munte, cu viteze ce mai pot depăşi pe arii restrânse 45…55 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în vestul Olteniei şi 31 de grade, izolat, în Bărăgan. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.instabilitate

În Oltenița, în cursul zilei cerul va avea înnorări temporare şi, la începutul intervalului, trecător va mai ploua, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va avea intensificări ziua şi va slăbi în intensitate noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

49 − = 44

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie