Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 4 septembrie 2014, înnorări temporare și temperatura maximă de 29 de grade

Va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud-vest a ţării, iar cerul va prezenta înnorări. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

picaturi ploaieJoi, 4 septembrie 2014, în jumătatea de sud-vest a ţării, cerul va prezenta înnorări şi, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse şi vor mai fi posibile descărcări electrice şi cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar pe arii restrânse, mai ales în zonele de munte. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări în sudul, sud-estul ţării şi la munte, cu viteze ce mai pot depăşi pe arii restrânse 45…55 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în vestul Olteniei şi 31 de grade, izolat, în Bărăgan. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.instabilitate

În Oltenița, în cursul zilei cerul va avea înnorări temporare şi, la începutul intervalului, trecător va mai ploua, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va avea intensificări ziua şi va slăbi în intensitate noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Floralia şi Floriile/Duminica stâlpărilor – origine, semnificaţie, simboluri Floralia sau …
Corespondenta la redactie