Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni, 1 septembrie, atmosferă extrem de plăcută

Sfârşitul verii şi începutul toamnei aduc vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. Vorbim despre mult soare şi calddoar pe spaţii mici apar averse şi descărcări electrice, duminică în nord, în nord-vest şi la munte, iar luni şi în sud şi sud-vest.

Temperaturile cresc puţin şi vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. În prima zi a săptămânii maximele vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade.

Vremea va fi agreabilă, şi la Oltenița, unde, la amiază mercurul din termometre va indica în jurul valorii de 27 de grade. Norii vor fi rari, iar vântul va sufla în general slab. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii importante.soare 2

În zilele de tranziţie între vară şi toamnă atmosfera va rămâne plăcută în zona noastră. Temperaturile mai câştigă unu…două grade, astfel că la prânz se vor înregistra valori termice de 28…29 de grade. Mai cresc puţin şi minimele, care se vor situa între 13 şi 15 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 7 =

61 − = 54

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie