Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 11 august vreme frumoasă și călduroasă

La noapte în țară

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul nopții în zona montanã, dar și în extremitatea esticã și de sud-est, unde cu totul izolat vor mai fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi de la 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali pânã la 24 de grade pe litoral.

de racoareLuni  vremea va fi în general frumoasã și cãlduroasã, izolat canicularã în orele amiezii în sud-estul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zona de munte și în sud-est, iar în a doua parte a nopții în extremitatea de nord-vest, unde izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 24 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre 10 grade. Indicele temperaturã – umezealã (ITU) izolat va atinge și depãși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie.

La Oltenița

La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Luni vremea va fi la Oltenița frumoasã și cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și oooo caldnoaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 33 de grade, iar cea minimã de 19…20 de grade. Indicele temperaturã – umezealã (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

94 − = 89

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie