Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 11 august vreme frumoasă și călduroasă

La noapte în țară

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul nopții în zona montanã, dar și în extremitatea esticã și de sud-est, unde cu totul izolat vor mai fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi de la 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali pânã la 24 de grade pe litoral.

de racoareLuni  vremea va fi în general frumoasã și cãlduroasã, izolat canicularã în orele amiezii în sud-estul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zona de munte și în sud-est, iar în a doua parte a nopții în extremitatea de nord-vest, unde izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 24 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre 10 grade. Indicele temperaturã – umezealã (ITU) izolat va atinge și depãși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie.

La Oltenița

La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Luni vremea va fi la Oltenița frumoasã și cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și oooo caldnoaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 33 de grade, iar cea minimã de 19…20 de grade. Indicele temperaturã – umezealã (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 1 =

+ 52 = 59

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie