Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 22 septembrie temperatura maximă de 26 de grade

Luni, 22 septembrie 2014, vremea va fi în general instabilă, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate.

Picaturi ploaieVor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, pe arii extinse în vestul, centrul și nordul țării, unde cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 35…40 l/mp. În restul teritoriului ploile se vor semnala local. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari la munte. Temperatura aerului, în scădere în regiunile intracarpatice, va avea valori maxime cuprinse între 17 și 27 de grade și minime între 7 și 17 gradePriveliste toamna.

În Oltenița, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, mai ales seara și noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =

1 + 3 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie