Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 23 iunie 2014 vremea se menţine frumoasă

Pe parcursul zilei va predomina un aspect frumos, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, caracterizând o vreme călduroasă în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, mai coborâte în depresiuni, până la 4…5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în estul, nord-estul țării și la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul teritoriului și în zona montană înaltă.

În Olteniţa, vremea se va menține frumoasă, cu cer variabil și vânt slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

output_D7uGOF

Pe Litoralul Mării Negre se va semnala sare cu cer variabil, iar maxima zilei va atinge 23°C.

Prognoza meteo 23 Iunie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 28 = 30

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie