Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni, 8 septembrie 2014, vreme frumoasă cu temperatura maximă de 29 de grade

Luni, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât ar fi normal la această dată.

Two black swans swimming in a pondCerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice și la munte, unde, îndeosebi după-amiaza și seara, pe arii restrânse va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 grade pe litoral.soare 5soare 5

În Oltenița, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. soare 3Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 5 =

− 2 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie