Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mai bun, de Crăciun!

Se spune că a fost odată un dialog între un trecător ai cărui pași l-au purtat pe malul mării și un copil care aduna cu grijă, una câte una, și punea înapoi în apă steluțele de mare pe care valurile agitate le aruncau în bătaia soarelui, pe țărmul nisipos. ”Tinere, tu îţi dai seama că sunt kilometri întregi de plajă şi probabil mii sau zeci de mii de steluţe de mare eşuate? Îţi dai seama că eforturile tale sunt practic inutile? Care este diferenţa pe care tu crezi că o realizezi procedând astfel?”, a fost întrebat copilul. Acesta l-a ascultat politicos pe trecător, apoi s-a aplecat, a cules o nouă steluţă de mare şi a aruncat-o înapoi în apă. După care a răspuns zâmbind: ”Uite, tocmai am realizat o mare diferenţă pentru această steluţă de mare.”

Christmas-Star

Copii ne sunt cei mai buni dascăli. Dacă îi ascultăm. Sărbătoarea Crăciunului este despre nașterea unui Dascăl. Și Culegător de suflete. Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului este despre bunătate și generozitate. Cu atât de puțin, dar cu ceva cu care am fost înzestrați să avem în permanență. Cu un zâmbet pentru cei cu care ne intersectăm privirile. Cu o vorbă bună pentru cei în nevoie. Cu o îmbrățișare pentru cei suferinzi. ”Lucruri” care fac diferența.

Omule, de Crăciun, fii mai bun!

Raluca Surdu
Deputat
Împreună. Facem. Bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − fourteen =

8 + 2 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie