Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mâine marţi 22 iulie vreme frumoasă la Olteniţa cu maxima termică de 33, 34 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, astazi, 21 iulie, o informare meteo de instabilitate atmosferica valabila din dimineata zilei de marti, 22 iulie, la nivelul intregii tari. Conform prognozei, in intervalul 22 iulie, ora 4:00 — 23 iulie, ora 22:00, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, la inceput in Banat si Crisana, apoi in Oltenia, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si a Moldovei si in vestul Munteniei. Partea de sud a Munteniei nu este vizată.

caldAşadar, mâine, pe parcursul zilei, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil chiar vijelii și izolat căderi de grindină în regiunile din vestul, sud-vestul și nordul țării, determinând o scădere semnificativă a valorilor termice comparativ cu ziua anterioară. În restul țării, vremea va fi în continuare călduroasă, iar fenomenele de instabilitate atmosferică se vor semnala spre seară și noaptea în zonele centrale și local în cele sudice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 33 de grade, izolat mai ridicate în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 13 și 23 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă termică poze marede 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul nopții, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 6 m/s (dinspre SE), iar maxima zilei va atinge 32°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 4 =

85 + = 94

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie