Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Maria Necula a primit din partea primarului Petre Ţone o diplomă şi 500 de lei recompensă pentru rezultatul obţinut la examenul de bacalaureat

În şedinţa ordinară desfăşurată la începutul lunii iulie, la Primăria Olteniţa a fost oferit un premiu. Părintele Marian Necula, cu funcţie administrativă de protoereu pe zona Olteniţa, împreună cu soţia sa Mihaela Cornelia Necula au venit pentru a-şi susţine fiica, Maria Necula, elevă absolventă 2014 a Liceului „Neagoe Basarab” Olteniţa. Aceasta a obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat, făcând astfel parte din cei cinci elevi din judeţul Călăraşi care au obţinut media 10,00 la sesiunea de examen din iunie a acestui an.
După ce duminică, 13 iulie, enoriaşii bisericii „Sf. Nicolae” centru au fost informaţi după slujba săptămânală de duminică de părintele Nicolae Ciobanu despre rezultatul Mariei Necula, luni, familia Necula a fost prezentă la sedinţa de Consiliu Local pentru a primi o diplomă din partea primarului Petre Ţone şi un premiu de 500 de lei, sumă recompensă Mariei Necula pentru o vacanţă la mare, după cum a declarat primarul în funcţie al municipiului Olteniţa, Petre Ţone. sedinta ordinara iulie (6)
După ce consilierii prezenţi în şedinţă au fost de acord cu înmânarea celor enumerate de Ţone, fără a se vota, Maria Necula a mulţumit celor prezenţi pentru premiu.
De menţionat faptul că familia Necula este singura familie, cel puţin din ultimii 14 ani, prezentă într-o şedinţă de Consiliu Local pentru a primi premiul în bani din partea unei administraţii publice locale. Ceilalţi fie nu s-au făcut remarcaţi cumva, fie nu au dorit să primească recompensă din partea administraţiei locale.
Olteniţa a avut aproape în fiecare an un elev reprezentativ al Liceului Teoretic „Neagoe Basarab” care a obţinut media 10,00 la un examen de bacalaureat, fără a neglija însă şi alţi elevi cu medii apropiate celei de 10,00, atât de la Liceul Teoretic amintit cât şi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Şos. Portului.
Primarul Petre Ţone a menţionat faptul că pe municipiul Bucureşti o singură elevă a obţinut media 10,00 la examenul de bacalaureat. Potrivit informaţiilor noastre oficiale prezentate de site-uri de presă şi de cel al ministerului de resort, în Bucureşti au fost trei elevi care au obţinut media 10,00 la Bacalaureat, unul dintre aceştia, Camelia Popescu, elevă a Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu,” fiind singura care va pleca din Bucureşti pentru a studia la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Petre Ţone a dorit să mai ridice puţin prestaţia de absolventă a Mariei Necula, dar acesta nu era foarte bine informat la acea oră cu privire la rezultatul examenului de Bacalaureat 2014 Bucureşti.
rezultate bacPotrivit datelor oficiale, promovabilitatea de anul acesta la examenul de bacalaureat în judeţul Călăraşi a fost de 53,35%, cu puţin peste cinci puncte procentuale mai mare faţă de anul trecut, când au promovat doar 48,32 % dintre candidaţi.
Cinci elevi din judeţ au reuşit să promoveze examenul cu notă maximă: trei absolvenţi de la Barbu Ştirbei, unul de la “Mihai Eminescu” şi unul de la Liceul Teoretic “Neagoe Basarab” Olteniţa.

Felicitări tuturor celor cu rezultate de acest fel, mai ales dacă au fost obţinute corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 7 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie