Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 2 septembrie vreme deosebit de caldă

Marți, 2 septembrie 2014, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și în cursul nopții în sudul și sud-vestul teritoriului și în zona vreme de septembriemontană aferentă, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi în sudul, sud-vestul, centrul țării și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 9 grade.

În Oltenița, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabilla apa, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții de ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 13 =

5 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie