Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 2 septembrie vreme deosebit de caldă

Marți, 2 septembrie 2014, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și în cursul nopții în sudul și sud-vestul teritoriului și în zona vreme de septembriemontană aferentă, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi în sudul, sud-vestul, centrul țării și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 9 grade.

În Oltenița, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabilla apa, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții de ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 9 =

5 + 4 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie