Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 5 august temperaturi maxime între 26 şi 35 de grade

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară în sud-est, dar va deveni în general instabilă.

peisaje-Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza, local în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în rest.

Seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice, unde pe arii extinse vor fi averse, ce pot avea şi caracter torenţial, însoţite de frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului posibil cu aspect de vijelie. warmIzolat cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi va cădea grindină.

Temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 26 şi 35 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 şi 24 de grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + nine =

− 3 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie