Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 5 august temperaturi maxime între 26 şi 35 de grade

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară în sud-est, dar va deveni în general instabilă.

peisaje-Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza, local în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în rest.

Seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice, unde pe arii extinse vor fi averse, ce pot avea şi caracter torenţial, însoţite de frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului posibil cu aspect de vijelie. warmIzolat cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi va cădea grindină.

Temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 26 şi 35 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 şi 24 de grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − nine =

+ 50 = 55

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie