Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop 5 august 2014: Dragoste, bani şi sănătate

Marți, 5 august 2014: Ziua de azi este favorabila pentru majoritatea zodiilor mai ales in afaceri. Taurii au planuri concrete de extindere a operatiunilor

Berbec
Pentru ca ziua de azi sa fie frumoasa si surprinzatoare, Berbecii trebuie sa ignore odihna si sa se concentreze asupra intalnirilor de afaceri cu parteneri din mediul de afaceri sau cu persoane influente, pentru a discuta problemele proiectelor viitoare.

Taur
Puteti avea succes in calatoriile de afaceri, dar odata cu asta se creeaza si noi responsabilitati. Acum, o mare parte a Taurilor au planuri concrete de extindere a operatiunilor, precum si abordarea unor noi probleme.

horoscop_set_12_zodiiGemeni
Va veti atinge cu succes obiectivele dvs personale, dar nu trebuie sa incercati sa realizati simultan doua sfere, pentru ca succesul nu este garantat. Probabil va ofera in curand angajamente suplimentare.

Rac
Ziua de azi ofera mari oportunitati pentru premii in bani. Puteti avea mare noroc in jocurile de noroc, insa nu va indrumam pentru ca nu e nimic sigur. Este foarte important sa negociati sau sa va consolidati pozitiile dumneavoastra personale, profesionale si publice.

Leu
Ziua de marti va poate oferi avantaje sigure, dar in situatiile uzuale, actiunile pot avea circumstante ciudate. Evitati contradictiile ascutite, care va impiedica munca si va enerveaza.

Fecioara
Pentru unele Fecioare, ziua de azi va fi cu siguranta destul de grea. Cel mai adesea este vorba de relatiile de dragoste. Evident, apar inconveniente foarte mari, iar unele pot vorbi direct de o mare durere.

Balanta
Astazi primiti vesti care va asigura o dezvoltare cu succes a planului de afaceri in viitorul apropiat. Acest lucru va poate face sa ganditi pozitiv si sa puteti ajunge la proiecte minunate.

Scorpion
O mare parte din Scorpionii sunt dispusi sa riste in aceasta zi, in orice directie. Acest pas nu este justificat, si este posibil sa nu va atingeti obiectivele, insa nu va lasati batuti.

Sagetator
Prin munca veti atinge succesul material si veti avea castiguri in bani satisfacatoare care va depasesc asteptarile. Cand succesul este multidirectional, va bucurati de o situatie financiara buna, de care este bine sa profitati.horoscop complet

Capricorn
Incercati sa nu credeti in promisiunile care vin din partea cuiva care vizeaza ceva care va aduce profituri rapide. In cazul in care veti da crezare acestor promisiuni, veti avea numai de pierdut.

Varsator
Multi dintre Varsatori se confrunta cu adversari puternici, care in multe cazuri sunt consecinte reale ale unor ipoteze inexacte sau convingeri care par sa fi fost distorsionate de motive egoiste.

Pesti
Daca doriti sa aveti succes constant, nu variabil, ar trebui sa va bazati strict pe sarcinile legate de afaceri, iar in viata personala sa demonstrati perseverenta, loialitate si deschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =

+ 76 = 82

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie