Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Meteo 24-27 iunie 2016

Vremea în țară
La noapte
Noaptea va fi tropicalã în zonele joase de relief, astfel cã, la nivelul întregii țãri, temperaturile minime se La Plajavor situa între 14 și 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în prima parte a nopții când, pe arii restrânse, cu precãdere la deal, la munte și în nord-estul țãrii, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Vineri 24 iunie
În Banat, Crișana, Maramureș, sudul Olteniei și al Munteniei și pe arii restrânse în celelalte regiuni, vremea se va menține canicularã. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã – umezealã (ITU) va depãși pragul critic de 80 de unitãți. Instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã și, mai ales dupã-amiaza și seara, local la deal și la munte, și pe spații mai mici în restul teritoriului, vor fi averse, izolat torențiale, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul Moldovei și în jurul a 35 de grade în zonele de câmpie din vest și sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral și în Dealurile de Vest.

Sâmbătă 25 iunie
Vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în regiunile vestice și sudice, unde disconfortul termic va mai fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara când, pe arii restrânse, mai ales în zonele montane, precum și în centrul și în vestul teritoriului se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și în jurul a 35 de grade, izolat în Câmpia de Vest și Câmpia Românã, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade.

Duminică 26 iunie
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea, când izolat, în zonele montane, în vestul și sud-vestul teritoriului se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe litoral, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni și 24 de grade în Delta Dunãrii.

Luni 27 iunie
Vremea se va rãci, iar instabilitatea atmosfericã se va accentua în zona montanã, dar și în regiunile intracarpatice, unde vor fi averse, posibil torențiale, frecvente descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului vremea se va menține cãlduroasã, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mai restrânse, cu precãdere în Oltenia, vestul Munteniei și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Noaptea va fi tropicalã cu o temperaturã minimã de 20…22 de grade, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în primele ore, iar vântul va sufla slab și moderat.

Beautiful lady in dress of flowers

Beautiful lady in dress of flowers

Vineri 24 iunie
Vremea se va menține cãlduroasã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și depãși pragul critic de 80 de unitãți al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara, când vor fi posibile averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 19…20 de grade.

Sâmbătă 25 iunie
Vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.

Duminică 26 iunie
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 33…34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Luni  27 iunie
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora treptat, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 19…21 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 6

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie