Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 15 octombrie vreme predominant frumoasă și caldă

Miercuri 15 Octombrie 2014, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii octombrie.

Toamna munteCerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, vestice și centrale unde, mai ales în a doua parte a intervalului, local va ploua slab. În zonele joase, îndeosebi din sud și est, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral și nordul Moldovei și 27 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade.Simpatic

În Oltenița vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor mai fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =

20 − = 14

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie