Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 23 iulie 2014 vreme în general frumoasă cu unele înnorări spre seară şi noaptea

Miercuri, 23 iulie 2014, vremea se va menține instabilă în majoritatea zonelor țării, iar valorile termice se vor situa sub cele normale în ultima decadă a lunii iulie.

Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo 23 Iulie 2014

Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Excepție va face sud-estul țării, unde vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilității atmosferice își vor face apariția spre seară și în cursul nopții, însă doar pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și 32 de grade în sud-estul Munteniei, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral.

În Olteniţa, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea, când posibil vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 2 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 27°C

Prognoza meteo 23 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + thirteen =

3 + = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie