Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 23 iulie: Capricornii pot merge astazi intr-o calatorie in interes de afaceri

Berbec
Astazi va eliberati de stresul acumulat si puteti rabufni in orice moment. O mare parte dintre dvs pot intra in conflict cu oricine, oricand si din orice motiv. Este bine sa incercati sa scapati de nervii acumulati.

Taur
Taurii pot avea o zi imbelsugata din punct de vedere material. Pot relua afaceri incheiate in trecut, sau diverse parteneriate. Pe langa asta, este posibil sa va impacati cu o persoana cu care ati rupt legutura.

Gemeni
Rezultatele pozitive de astazi depind de fiecare individ. Din cauza aceasta, atentia deosebita si precizia va indruma catre un rezultat profitabil. Este posibil sa aveti de rezolvat probleme legate de parteneriat.

horoRac
Racii sunt astazi pe drumuri paralele. Din aceasta cauza, ei se indeparteaza usor de la scopuri si pot ajunge usor la dezamagiri. Este bine sa nu trageti sperante pentru ca veti sfarsi in acelasi fel.

Leu
Ziua de astazi pentru Lei aduce dificultati si cu greu ajungeti sa treceti peste. Puteti intampina greutati puternice in realizarea obiectivelor care nu sunt deloc usoare.

Fecioara
Fecioarele care lucreaza in domeniul imobiliar pot avea succes, avand unele oportunitati de succes, asta legat de comert. O alta parte din domeniul administrativ si legal, au de rezolvat unele problemele.

Balanta
Pentru Balante, ziua de azi este stresanta. Acest lucru este datorat in mare parte de contactul cu realitatea. Chiar si in acest fel, doriti sa actionati corect pentru a nu face greseli.

Scorpion
Scorpionii trebuie sa puna in aplicare planuri de afaceri pentru a putea obtine rezultatele dorite. In multe cazuri, cu rabdare si efort se poate ajunge la venituri substantiale.

Sagetator
Ziua de miercuri, poate aduce pentru Sagetatori intalniri cu persoane influente si cu bani. Asta este bine pentru orice persoana, mai ales daca primiti ajutor. Puteti incheia cu acestea unele contracte de afaceri, profitabile pe viitor.

capricornCapricorn
Capricornii pot merge astazi intr-o calatorie in interes de afaceri. Pe langa asta, ziua de azi este prielnica intalnirilor de afaceri cu oameni influenti, cu care puteti negocia unele contracte.

Varsator
Cu sanatatea stati bine astazi si pe langa asta, va zambeste si iubirea. In dragoste, trebuie sa aveti rabdare pentru ca totul se desfasoara intr-un ritm mai lent.

Pesti
Pestii au nevoie de incredere in propriile forte si de mai mult optimism, pentru a depasi perioada greoaie din viata lor. Pentru multi reprezentati, ziua de azi poate aduce calatorii in interes de afaceri.

Sursa: www.bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 5 =

31 + = 40

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie