Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 8 octombrie temperatură în creștere ușoară față de ziua anterioară

Miercuri, valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior în toată țara, astfel încât se vor apropia de normele caracteristice acestei perioade, exceptând regiunile sudice unde vor fi în continuare mai Ca rouascăzute.

Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi pe arii restrânse, mai ales ziua, în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiuni, unde vor fi condiții de Vreme Auriebrumă. În zonele joase dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

În Oltenița, cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi ziua, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua anterioară, va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − seven =

7 + 3 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie