Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 8 octombrie temperatură în creștere ușoară față de ziua anterioară

Miercuri, valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior în toată țara, astfel încât se vor apropia de normele caracteristice acestei perioade, exceptând regiunile sudice unde vor fi în continuare mai Ca rouascăzute.

Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi pe arii restrânse, mai ales ziua, în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiuni, unde vor fi condiții de Vreme Auriebrumă. În zonele joase dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

În Oltenița, cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi ziua, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua anterioară, va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

76 − = 70

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie