Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 9 iulie 2014 vreme instabilă cu înnorări şi averse

Miercuri vom avea parte de o vreme instabilă, cu înnorări şi averse. Vor fi intensificări ale vântului, de scurtă durată, ce pot lua aspect de vijelie. În Olteniţa vremea va fi frumoasă pe parcursul zilei.temperatura

Miercuri, 9 iulie 2014, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie, ziua în jumătatea de vest a ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, iar seara şi noaptea mai ales în centrul, sudul şi estul teritoriului. Local, ploile vor avea caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi pe spaţii mici va cădea grindină.

Maximele termice, în scădere uşoară în regiunile vestice şi nordice, se vor situa între 24 de grade pe litoral şi 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade. După-amiaza, în sudul teritoriului disconfort termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală atingând pe arii restrânse pragul critic de 80.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 6 m/s, dinspre SE şi maxima zilei: 27°C.

În Olteniţa vremea se va menţine călduroasă pe parcursul zilei, când cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Seara şi noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua şi se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

output_ABEBiq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − six =

− 2 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum se scrie corect Mall-ul sau Mallul Potrivit Dicţionarului ortografic, ortoepic …
Corespondenta la redactie