Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Minihandbalul oltenițean este pe zi ce trece mai performant. Aplauze la Craiova pentru micuții sportivi oltenițeni

Elisabeta Genoa

Oltenița este câștigătoarea tuturor meciurilor de minihandbal, organizate vineri, 8 decembrie și sâmbătă, 9 decembrie la Craiova, desfășurate în cadrul Festivalului Național de Minihandbal. Micuții sportivi care activează sub îndrumarea profesoarei de sport Cristiana Drăgan, au dovedit că orice sport făcut cu răspundere și dorință, aduce în scrut timp lauri și bucurii. Cetatea Băniei a găzduit 13 echipe de minihandbal din țară: CSS Dr. Tr. Severin, LPS Tg. Jiu, CSS Caracal, CSM Slatina, CSM Școlar Reșița, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, Handbal Grup Oltenița, AJSPT Dolj, HCM Craiova, Enjoy Craiova, CSM Progrfesul Băilești, HC U FEFS Craiova, Olimpia Leu.


Meciurile s-au desfășurat în incinta Centrului Multifuncțional din Cetatea Băniei. Copiii au primit diplome, trofee, tricouri si medalii. Turneul final a fost organizat fără a se ține cont de scor și fără a se întocmi clasament, iar la finalul competiției toți copiii au fost declarați câștigători.


Echipa de la Oltenița a obținut cel mai mare punctaj ca scor la toate meciurile organizate în acest weekend, atât vineri cât și sâmbătă.
Cristiana Drăgan declară pentru oltenitainfo.ro că organizarea de la Craiova a fost una extraordinară, iar gazdele pline de solicitudine, totul într-un cadru feeric al sărbătorilor de iarnă ce se apropie. Profesoara de sport mai spune că își dorește să organizeze vara viitoare la Oltenița un festival asemănător, la care să participe mai multe echipe de minihandbal din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − five =

+ 62 = 65

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie