Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Minihandbalul oltenițean este pe zi ce trece mai performant. Aplauze la Craiova pentru micuții sportivi oltenițeni

Elisabeta Genoa

Oltenița este câștigătoarea tuturor meciurilor de minihandbal, organizate vineri, 8 decembrie și sâmbătă, 9 decembrie la Craiova, desfășurate în cadrul Festivalului Național de Minihandbal. Micuții sportivi care activează sub îndrumarea profesoarei de sport Cristiana Drăgan, au dovedit că orice sport făcut cu răspundere și dorință, aduce în scrut timp lauri și bucurii. Cetatea Băniei a găzduit 13 echipe de minihandbal din țară: CSS Dr. Tr. Severin, LPS Tg. Jiu, CSS Caracal, CSM Slatina, CSM Școlar Reșița, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, Handbal Grup Oltenița, AJSPT Dolj, HCM Craiova, Enjoy Craiova, CSM Progrfesul Băilești, HC U FEFS Craiova, Olimpia Leu.


Meciurile s-au desfășurat în incinta Centrului Multifuncțional din Cetatea Băniei. Copiii au primit diplome, trofee, tricouri si medalii. Turneul final a fost organizat fără a se ține cont de scor și fără a se întocmi clasament, iar la finalul competiției toți copiii au fost declarați câștigători.


Echipa de la Oltenița a obținut cel mai mare punctaj ca scor la toate meciurile organizate în acest weekend, atât vineri cât și sâmbătă.
Cristiana Drăgan declară pentru oltenitainfo.ro că organizarea de la Craiova a fost una extraordinară, iar gazdele pline de solicitudine, totul într-un cadru feeric al sărbătorilor de iarnă ce se apropie. Profesoara de sport mai spune că își dorește să organizeze vara viitoare la Oltenița un festival asemănător, la care să participe mai multe echipe de minihandbal din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

− 3 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie