Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ministerul Sănătății avertizează de pericol

Din dorința de a avea o siluetă de model multe fete continuă să slăbească în exces până devin de nerecunoscut. În zilele noastre aceasta e mai simplu decât a mai fost vreodata – pe piața produselor de slăbit a apărut un arzător de grăsimi organic foarte puternic cu denumirea “Pomușoare Goji”. Medicii bat alarma…goji

La toate persoanele care slăbesc s-a observat o pierdere bruscă în greutate de până la 10 kg în saptămână. Unele din ele au pierdut pînă la 30-35 kg în timp de o lună. Dacă la început asta le bucura atunci în curând a început să le sperie. Au început să piardă controlul asupra regimului alimentar – special consumau produse cu multe calorii dar nu au mai putut să mai adauge nici un gram. Chiar întorcându-se la un regim normal de alimentare, femeile continuau să slăbească în loc să adauge în greutate.

Au fost intervievați mii de oameni care foarte repede și foarte mult au slăbit folosind pomușoare Goji. Nici un fel de siptome cum ar fi greață, vărsături și slăbiciuni la nimeni nu s-a observat.

Compoziția pomușoarelor a fost atent studiată de oamenii de stiinta ai Institutul de Nutritie. Analiza a stabilit că:

în pomușoarele goji se conțin 18 aminoacizi – aceasta este o cantitate de cîteva ori mai mare decît se conține în laptele uterului, se mai conțin 22 minerale, 6 polizaharide – în general goji sunt unicele pe Pămînt cu așa proprietăți, o mulțime de vitamine – spre comparare, conținutul vitaminei C în pomușoarele goji este de 500 ori mai mare decât în lămîie.

Un laborator independent a efectuat un studiu și a ajuns la următoarea concluzie:

“Pomușoarele Goji (lat. Lýcium bárbarum) – sunt niște arzători de grăsimi total organici, și nu prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor. În aceste pomușoare se conțin cantități mari de antioxidanți datorită cărora grăsimea de sub piele începe intensiv să ardă. Consumând o mână de astfel de arzători pe zi, garantat veți pierde cîte 3-5 kg în săptămînă fără vreun pericol pentru sănătate.”.

Sondajul printre persoanele care au pierdut foarte mult din greutate într-un timp foarte scurt a demonstrat că toate anorexiefetele au încălcat doza recomandată și au consumat pomușoare goji de 3-5 ori mai mult decît este indicat. Astfel pierderile în greutate erau mult mai rapide – până la 7-12 kg în săptămână. Văzînd rezultatele mulți erau de neoprit și ca rezultat – pierderea bruscă în greutate.

Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice avertizează slăbirea bruscă în exces duce la porbleme serioase de sănătate!

Site-ul distribuitorului oficial de Goji:

http://rogoji.com

Fiți precauți – sa slăbești cu goji este ușor, dar nu uitați de doza maximă pe zi care categoric nu este recomandat de a o depăși – o mână de pomușoare pentru 24 ore!

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

 

7 Responses to Ministerul Sănătății avertizează de pericol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − fourteen =

7 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie