Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Nadine debutează ca scriitoare. Volumul ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”, în librării

Cunoscuta cântăreață și vedetă TV, Nadine Voindrouh, face un pas inedit în carieră, debutând astfel cu prima sa carte: Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine. Potrivit unui comunicat de presă infodesign.group, volumul, care se găsește deja în librării, vine în întâmpinarea publicului cu tehnici concrete și practice pentru îndeplinirea chiar și a celor mai îndrăznețe visuri.

Prin această carte în care am investit 2 ani, cititorul află care sunt pașii care  îl vor ajuta să își contruiască și să își reconstruiacsă viața exact așa cum și-o dorește. O viață frumoasă, prosperă și armonioasă. Cartea conține lucruri pe care le-am studiat, dar la fel de important, și lucruri pe care le-am trăit, le-am experimentat, le-am simțit, le-am regretat sau le-am iubit.Așa cum precizez și în carte, îndeplinirea visurilor ține de relația ta cu tine, la fel cum îndeplinirea planului tău cu tine ține de o strategie. Mi-am dorit foarte mult ca această carte să-l ajute pe cititor să ajungă acolo unde își dorește, devenind mai organizat, mai optimist și mai determinat, adică un învingător”, a declarat Nadine Voindrouh.

Pentru toți cei care vor să evolueze pe plan profesional, personal și nu numai, Nadine recomandă o unealtă foarte importantă – Dreamboard-ul, care te menține conectat la visurile tale, precum și o rețetă proprie a reușitei, cu ingrediente descrise pe larg: Decizia, Alegerea și Renunțarea, adică DAR. Cartea conține povești personale care te vor inspira, dar și numeroase exerciții și exemple de oameni care au reușit să depășeascăobstacolele și să le transforme în oportunități.

”Este creația unui om care a demonstrat că reușește în orice întreprinde. În plus, este o noutate pe piața editorială românească. În Occident, există numeroase programe de dezvoltare personală elaborate de oameni de succes sau de teoreticieni care au studiat îndelung natura umană. Însă în România nu exista, până acum, un material elaborat de cineva «din interior», care să cunoască avatarurile prin care a trecut națiunea noastră și să conceapă o metodă de lucru adaptată la istoricul și la mentalitățile românilor.Chiar și pentru noi, echipa Editurii For You, a fost o experiență transformatoare să lucrăm la această carte inedită”, a precizat Camelia Soceanu, Director General al Editurii For You. 

Volumul se găsește deja în mai multe librării, inclusiv pe www.editura-foryou.ro, urmând ca lansarea oficială să aibă loc la Târgul Internațional Gaudeamus, pe data de 25 noiembrie, ora 12.00, la standul editurii For You.

Viața lui Nadine cu suișuri și coborâșuri

Așa cum mulți știu deja, viața lui Nadine a avut multe suișuri și coborâșuri. A avut o copilărie dificilă, fiind internată într-un orfelinat, după ce mama ei a murit când Nadine avea numai 6 ani, iar tatăl său a trebuit să părăsească țara din cauza sistemului comunist. De mică și-a dorit foarte mult să fie artistă, deși visul ei stârnea batjocura copiilor. La vârsta de 14 ani, s-a angajat ca vânzătoare și cu banii strânși s-a înscris la Școala Populară de Artă. A urmat apoi Școala Vedetelor, perioadă în care a devenit cunoscută publicului larg. A colaborat cu mai multe emisiuni TV și a scos pe piață mai multe albume. Faima nu i-a adus însă fericirea, iar după o perioadă de depresie, a decis să-și refacă viața într-o altă țară. A ajuns, astfel, să fie studentă la școala de teatru și filmLee Strasberg Theatre & Film Institute în Los Angeles, însă și-a dat seama că nu dorește să profeseze în actorie. Reîntoarsă în țară, și-a întemeiat o familie pe care o iubește enorm. A continuat să colaboreze cu diferite posturi TV și și-a înființat propria organizația non-guvernamentală prin care sprijină tinerii să se dezvolte personal. Visul ei acum este să inspire, să motiveze și să ajute cât mai mulți oameni să trăiască armonios și să-și urmeze visurile, indiferent cât de mari sunt acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − three =

87 + = 88

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie