Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Nu știi ce cadou să cumperi din Oltenița? Iată cele mai bune 7 idei potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

Material Publicitar

Ești invitat la o aniversare și nu ai nicio idee despre ce cadou să cumperi sărbătoritului?!
Dacă deja ai pierdut  ore întregi prin magazine și nu ai găsit nimic care să îți atragă atenția, sigur nu mai ai chef de alte căutări. Specialiștii spun că persoanele care aleg să cumpere online se hotărăsc mai repede asupra produselor pe care le doresc, iar timpul de achiziție este mult mai scurt. 

Pentru a-ți ușura eforturile, uite câteva idei de cadouri pe care le poți oferi atât femeilor, cât și bărbaților:

 

 • Un portofel din piele naturală poate fi un cadou inspirat. Alege o culoare neutră și asigură-te că articolul este de calitate. Dacă știi că sărbătoritul e mai  pretențios, poți opta pentru ceva handmade sau chiar personalizat.
 • Un rucsac este practic și util, atât pentru femei cât și pentru bărbați. În funcție de personalitatea celui căruia urmează să primească darul, poți alege un produs sport sau casual. Pentru doamne există și varianta de rucsac convertibil, ce poate fi purtat ca o geantă obișnuită.
 • O husă de telefon și o sticlă cu vin pot fi o alegere potrivită, mai ales dacă nu este vorba despre o persoană apropiată, căreia să îi cunoști bine gusturile.

 

 

În cazul în care urmează să mergi la ziua unui coleg, de exemplu, și știi ce mobil are, poți să vezi oferta cu cele mai moderne huse și să alegi ceva potrivit, fără să colinzi magazinele ore întregi. 

 

 • Un pulover poate fi, de asemenea, o idee bună, mai ales dacă alegi ceva calitativ, din lână merinos, cașmir sau bumbac.  Orice altă fibră naturală va fi, cu siguranță, apreciată. Asigură-te că alegi o culoare care nu va da greș. Dacă ești convins că aniversatul iubește nuanțele tari, atunci poți merge și pe această variantă.
 • O eșarfă sau un fular reprezintă o alegere simplă, dar în același timp foarte sigură. Asta pentru că e ceva practic, iar dacă are finisaje inedite și este confecționată din fibre de calitate nu are cum să nu fie pe placul sărbătoritului. Alege  un material în carouri, pentru ca eșarfa să poată fi asortată ușor, sau optează pentru ceva într-o singură nuanță pală. 
 • Un ceas poate fi o surpriză plăcută atât pentru o femeie, cât și pentru un bărbat. Chiar dacă cine îl va primi mai are un astfel de accesoriu, ceasurile nu sunt niciodată prea multe.
 • O carte va fi un cadou apreciat, atât de către un coleg sau de o prietenă, cât și de un șef sau de un părinte. Totul depinde de…titlu. Asigură-te că știi cât de cât gusturile persoanei căreia urmează să îi faci această surpriză. Poți alege ceva de dezvoltare personală, arta vorbitului în public, o carte de travel sau chiar o lectură SF.

Așadar, poți alege ceva potrivit din variantele de mai sus, iar dacă te decizi să comanzi online, o să scapi și de câteva ore de plimbat prin magazine. Ai grijă să faci cumpărăturile din timp, pentru a nu avea surprize neplăcute cu livrările. Dacă vrei să vezi pe ce dai banii, atunci hotărăște-te în privința cadoului, apoi pleacă în căutarea lui. Va fi mai simplu dacă știi exact ce cauți! Spor!

sursa foto: shutterstock.com, lerato.ro

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie