Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

O analiză marca Andrei Caramitru: ”Agenții Rusiei vor fugi sau vor fi arestați: Tăriceanu, Dorneanu, Năstase, Weber, Felix Voiculescu”

Andrei Caramitru afirmă, într-o analiză amanunțită a întăririi relațiilor dintre România și SUA, că Tăriceanu este „exponent de frunte” al Rusiei în România. Și nu este singurul.

Foto FB

„Va fi o curățenie masivă a clasei politice la noi – cei care vor cădea sigur (sau vor fugi sau vor fi arestați) sunt agenții Rusiei aici. Sunt mulți și puternici – SUA și statul român nu își mai pot lua riscul de destabilizare totală pe care cozile astea de topor o au ca misiune. Tăriceanu, Dorneanu, Năstase, Weber, Felix Voiculescu, Ioan Niculae, Gușă, Ghiță și multi alții cred că tremură”, scrie Caramitru.

„Înțeleg, pe surse, că suntem pregătiți să facem o bază uriașă americană la Constanța (se vorbește de mii de hectare, o dimensiune cam cât jumătate de sector din București)”, mai spune Caramitru.

Postarea integrală a lui Andrei Caramitru:

”În toată zarva asta – văd ca nimeni nu comentează și înțelege de fapt stirea cea mai importantă posibilă. Ancorarea noastră totala in sfera militaro-economică a SUA.

Ce se întâmplă?
– ambasadorul SUA a avut un discurs fulminant, in care vorbește de baronii tâlhari ai PSD care trebuie dați jos și de România ca exportator de securitate in Europa
– Ministrii energiei și ai armatei sunt acum in SUA. S-a anunțat semnarea unui acord de 8 miliarde pentru Cernavodă cu americanii
– Cumpărăm la greu armament SUA – rachete patriot, vehicule de lupta, avioane etc. Vorbim de peste 10 miliarde dolari
– Romania s-a poziționat ferm lângă Polonia și Lituania in criza din Belarus, cu mesaje dure anti-Rusia
– CSAT-ul și Iohannis au anunțat operaționalizarea strategiei de apărare (unde Rusia este numita clar ca inamic strategic) inclusiv prin schimbarea legilor serviciilor secrete
– Înțeleg, pe surse, ca suntem pregătiți sa facem o baza uriașă americană la Constanta (se vorbește de mii de hectare, o dimensiune cam cât jumătate de sector din Bucuresti).
– In PSD – aripa pro-Rusia și anti-occidentala este gradual eliminată (de asta îl vedem pe Dancu și Grindeanu in față, care sunt “ok” cu partenerii internationali) și de asta PSD a refuzat sa îl preia pe Tariceanu (exponent de frunte a sovieticilor la noi).
– Gunoiul se va strange in zona Ponta-Tariceanu acum. Va conta mult dacă intra in parlament sau nu (eu cred ca vor intra și nu e bine).
Dacă e cum cred eu , se va întâmpla așa :
– Vom investi enorm in forte armate și forțele americane for fi prezente aici in număr mare, ca sa fim pregătiți pentru haos-ul previzibil care va veni odată cu prăbușirea lenta a Rusiei – vorbim de Republica Moldova, Marea Neagră și poate chiar estul Mediteranei
– Vom deveni exportator important de energie (nucleara și gaze) in regiune, pentru a elimina șantajul Rusiei prin energie in zona noastră
– Va fi o curatenie masiva a clasei politice la noi – cei care vor cădea sigur (sau vor fugi sau for fi arestați) sunt agenții Rusiei aici. Sunt multi și puternici – SUA și statul Român nu își mai pot lua riscul de destabilizare totala pe care cozile astea de topor o au ca misiune. Tariceanu, Dorneanu, Nastase, Weber, Felix Voiculescu, Ioan Niculae, Gușă, Ghiță și multi alții cred că tremură. Ponta in prostia lui s-a lipit acum de ăștia. Ar trebui să înceapă sa tremure și el
– Infrastructura va fi dezvoltată pe repede înainte – pentru ca are și o dimensiune militară. Trebuie sa avem posibilitatea de a mișca repede activele armate in caz de situație dificilă.
De ce se întâmpla toate astea? Pentru ca Rusia intra gradual in implozie și riscul de haos in zonele estice este foarte mare.
– Intra in implozie pentru ca singurul motor economic de acolo – hidrocarburile – devine din ce in ce mai irelevant. Deja exista alternative in Europa (gazul LNG), masinile electrice reduc gradual nevoia de petrol, și China și UE au agreat planuri agresive pentru energie alternativă (deci clienții cei mai mari ai Rusiei vor reduce substanțial importurile – in timp ce SUA este deja un mare exportator și nu va permite Europei sa arunce cu miliarde către Kremlin anual)
– Deja a început procesul de implozie graduala. Ucraina a fost pierdută de ei. E haos in Belarus. Război in Nagorno-Karabach. Revoluție in Kirghistan. Proteste masive in estul Rusiei. E “foc” de jur împrejurul Rusiei deja. Se strânge lațul in jurul lui Putin. Navalny se poziționează ca o alternativa reala la Putin.
Scenariul pentru noi e incredibil de pozitiv, istoric, dar sta acum intr-un singur vot al nostru. Cel de la parlamentare. Dacă după redistribuire PNL si USRPLUS au împreună spre 60%, se vor porni motoarele de curatire și de ancorare totala in sistemul occidental. Depinde doar de votul nostru. Mai e un pas, atât. Dar suntem in directia buna.

.”

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Care sunt sensurile cuvântului “criţă”? Probabil că cei mai mulţi …
Corespondenta la redactie