Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

O elevă din Oltenița s-a calificat pentru faza națională a sesiunii de comunicări științifice la istorie

de Elisabeta Genoa

Sesiunea

Weekendul acesta a fost o bucurie pentru profesori și elevi din Oltenița și Călărași.
La Colegiul Agricol ”Sandu Aldea” din Calaraşi s-a desfăşurat faza judeţeana a sesiunii de comunicări ştiinţifice la disciplina istorie.
La competiție au participat reprezentanți de la trei licee din judeţ: Liceul ”Alexandru Odobescu” Lehliu Gară, Colegiul Agricol ”Sandu Aldea” Călăraşi şi Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Oltenița.
Liceul Bălcescu a fost reprezentat de eleva Onuşi Andreea de la clasa a X-a C, coordonată de profesor de istorie Liliana Niculiţă. Potrivit acesteia lucrarea elevei din Olteniţa a fost apreciată de juriu cu nota 9.50 şi a ocupat locul II.

Pe primul loc s-a situat eleva Colegiului Agricol ”Sandu Aldea”, notată cu 9.70, iar locul trei a revenit elevei Liceului Odobescu, nota 9 fiind calificativul cu care juriul a apreciat lucrarea fetei din Lehliu.

Locul II obţinut de eleva din Olteniţa îi dă dreptul acesteia să participe la faza naţională a concursului ce se desfăşoară la Piteşti. Andreea va participa alături de eleva Colegiului Agricol care a obţinut locul I. Felicitări tuturor participanţilor, felicitări Andreea şi mulţumim tuturor celor care au avut încredere în noi şi ne-au încurajat!” declară profesoara Niculiță pentru oltenitainfo.ro.

Sesiunea comunicari

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 15 =

15 + = 16

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie