Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Co-președintele PNL Alina Gorghiu reacționează la atacurile premierului Victor Ponta :”Nu ne poate închide pe toți Victor Ponta pentru a rămâne Prim-ministru”

Alina GorghiuCo-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a reacționat imediat la atacul premierului Victor Viorel Ponta, după ce acesta i-a ameninţat pe liderii PNL că va depune la Parchetul General o plângere penală împotriva lor în cazul în care vor scoate oamenii în stradă.
Alina Gorghiu transmite pe pagina sa de facebook atât primului ministru cât și ministrului Justiției un mesaj, prin care arată că partidul de stânga este un partid periculos, oamenii ce-l formează demonstrând doar instigare la ură și dispreț față de oameni și față de legi : “Le transmit premierului României și ministrului Justiției că amenințările cu plângeri penale, pușcărie și noi mineriade nu ne impresionează deloc. Atât știe să facă partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta, din 1990 încoace: mineriade, contrademonstrații, instigare la ură, dispreț față de cetățeni și legi. Nimic nu ne poate opri să luptăm pentru dreptul la vot și pentru dreptul românilor de a protesta, pentru egalitate în fața legii. Nimic nu ne poate convinge că un premier cu o urmărire penală nu este altceva decât o rușine pentru România. Nu ne poate închide pe toți Victor Ponta pentru a rămâne Prim-ministru. Au mai fost și alții în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii. Până la urmă toți au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.
Într-o altă postare a sa pe pagina oficială de Facebook, Alina Gorghiu scrie că Victor Ponta amintește de Nicolae Ceaușescu: ”Victor Ponta ne amintește de Nicolae Ceaușescu: premierul nu recunoaște decât Marea Adunare a Majorității PSD. Mă întreb dacă va avea îndrăzneala să se prezinte la consultările de la Cotroceni, deși este lipsit de legitimitate.”

Vasile Blaga i-a cerut demisia premierului Victor Ponta și a anunțat că vineri, în ziua dezbaterii moțiunii de cenzură, va fi organizat un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului.
Moţiunea de cenzură depusă vineri de PNL şi intitulată “Victor Ponta — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!” a fost citită luni, la ora 17.30, în plenul Parlamentului, urmând ca vineri, de la ora 10.00, să aibă loc dezbaterea moţiunii şi votul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =

8 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie