Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oltenițenii întreabă : De ce primarul Petre Țone nu respectă regulile de circulație ?

Mai mulți oltenițeni au constatat că primarul Petre Țone nu are de fel reguli stradale nici ca pieton și nici ca șofer.Question-mark
Atât pietoni cât și lucrători ai magazinelor din zonele unde acesta traversează sau staționează mașina ne-au declarat mirați că niciodată Țone nu respectă regulile de circulație.

În zilele când acesta parchează mașina pe Bd. Tineretului în sensul de mers către Șoseaua Portului, după ce staționează mașina lângă bordură, Țone taie direct bulevardul fără a respecta semnele de circulație pentru pietoni, respectiv trecerile marcate, călcând direct peste gazonul, peste spațiul verde din mijlocul bulevardului.

Au fost situații când Țone fie a parcat mașina personală pe trecerea de pietoni din fața băncii comerciale, fie a parcat Mercedesul său lângă parcul de lângă bancă, pentru ca imediat să traverseze strada prin locuri unde nu există zebră.

Stai calmOamenii din oraș se tot întreabă comentând de ce primarul care ar trebui să fie exemplu de corectitudine, nu respectă regulile de circulație în ambele situații și de ce dacă este văzut de poliție nu este avertizat ori nu i se atrage atenția în acest sens?

De asemenea unul dintre oltenițeni, indignat de situație, urmărindu-l cum traversează, a declarat zilele trecute ”Dacă el o taie prin zona verde și pe unde nu e trecere de pietoni, noi ce ar trebui să facem? Să jucăm fotbal pe străzi ori să aruncăm gunoaiele pe bulevard?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =

58 + = 61

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie