Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oltenițenii întreabă : De ce primarul Petre Țone nu respectă regulile de circulație ?

Mai mulți oltenițeni au constatat că primarul Petre Țone nu are de fel reguli stradale nici ca pieton și nici ca șofer.Question-mark
Atât pietoni cât și lucrători ai magazinelor din zonele unde acesta traversează sau staționează mașina ne-au declarat mirați că niciodată Țone nu respectă regulile de circulație.

În zilele când acesta parchează mașina pe Bd. Tineretului în sensul de mers către Șoseaua Portului, după ce staționează mașina lângă bordură, Țone taie direct bulevardul fără a respecta semnele de circulație pentru pietoni, respectiv trecerile marcate, călcând direct peste gazonul, peste spațiul verde din mijlocul bulevardului.

Au fost situații când Țone fie a parcat mașina personală pe trecerea de pietoni din fața băncii comerciale, fie a parcat Mercedesul său lângă parcul de lângă bancă, pentru ca imediat să traverseze strada prin locuri unde nu există zebră.

Stai calmOamenii din oraș se tot întreabă comentând de ce primarul care ar trebui să fie exemplu de corectitudine, nu respectă regulile de circulație în ambele situații și de ce dacă este văzut de poliție nu este avertizat ori nu i se atrage atenția în acest sens?

De asemenea unul dintre oltenițeni, indignat de situație, urmărindu-l cum traversează, a declarat zilele trecute ”Dacă el o taie prin zona verde și pe unde nu e trecere de pietoni, noi ce ar trebui să facem? Să jucăm fotbal pe străzi ori să aruncăm gunoaiele pe bulevard?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − thirteen =

+ 3 = 13

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie