Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

O tanara din Romania a realizat cel mai bun videoclip de prezentare turistica a tarii

O tanara din Romania a fost mintea din spatele celui mai bun videoclip de prezentare turistica al tarii. Romania este o tara frumoasa din estul Europei care primeste prea putina atentie cand vine vorba de turism.

Romania turisticaSunt multe idei preconcepute legate de aceasta parte a Europei si de multe ori imaginea tarii este afectata de acestea. Pe langa frumuseatea cadrului natural, Romania are si unicitatea culturii si a portului popular, Turistii care vin aici pot experimenta un loc cu o istorie vasta si o cultura care a fost cladita in urma multor generatii. Cu mai multa promovare tara noastra poate creste in materie de turism si nu numai. Cel mai frumos videoclip despre tara noastra este realizat de catre o tanara din Romania care acum studiaza in Marea Britanie. Ea a fost mintea din spatele acestui film care a fost prezentat in doua parti. Prima parte a filmului a fost prezentata in 2013 iar a doua parte a fost prezentat anul acesta. Ambele filme au rulat la Centrul Cultural Roman din Budapesta. Publicul care a asistat la ele a fost placut impresionat si a aplaudat la final.

Ana Busuioc studiaza la Universitatea din Leeds si a inceput acest proiect pentru a le demonstra englezilor ce inseamna de fapt Romania. Intr-un scurt metraj de un minut si jumatate aceasta le prezinta anumite detalii despre tara noastra despre care ei nu stiu.
Astfel filmul prezinta ca Romania are 190 de castele, le prezinta bugetul cu care poate trai un turist in tara in fiecare zi si faptul ca in Romania se vorbeste una dintre cele cinci limbi latine cunoscute pe continentul European. Pe langa aceste detalii, Ana prezinta informatii despre muntii din Romania si despre Dunare. Primul videoclip a atins o cota de viralitate pe youtube avand 400.000 de vizualizari. Aceasta tarana din Romania a facut cel mai frumos film de prezentare despre tara noastra care promoveaza adevaratele valori traditionale.

Sursa:
jurnalista.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

86 − = 78

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie