Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oltenițenii către administrația locală : de ce nu s-a făcut licitație pentru ridicarea CPU, care este valoarea construcției și de unde se va plăti manopera

La parterul Spitalului Oltenița au fost reluate lucrările Centrului de Primiri Urgențe. După propunerea făcută în martie 2012 de fostul primar Costinel Milescu secretarului de stat Raed Arafat pentru construcția unui astfel de centru de urgențe, în luna august a aceluiași an, fostul viceprimar Florian Cercel a început recompartimentarea camerelor de gardă, la indicațiile Ministerului Sănătății. Spital
Anul acesta a debutat cu reluarea lucrărilor la Compartimentul de Urgență din cadrul spitalului, câștigătoare fiind firma de construcții a unui fost membru PSD și mai vechi prieten al partidului de stânga din Oltenița, Gheorghe Matei, unul dintre politicienii de provincie care a făcut ceva popasuri și pe la PDL, atunci când democrat-liberalii se aflau la guvernare. Fost viceprimar PSD în mandatul 2000-2004 și fost consilier, Gheorghe Matei dispăruse ușor după scena politică oltenițeană și devenise invizibil prin partide după anul 2008, revenind acum pe podiumul public oltenițean, ca om de afaceri și apropiat al primei sale iubiri de pe scena politică.
Nu știm dacă am formulat corect ”firma câștigătoare” pentru că de fapt nu s-a prezentat niciun caiet de sarcini și nu s-a făcut vreo licitație, indiferent cât ar fi costat lucrarea. Însă firma este câștigătoare în sensul financiar prin acest parteneriat public-privat.
Intrebare verdeCuriozitatea unor oltenițeni, contribuabili firește, se învârte de această dată în jurul mai multor întrebări, nu doar a uneia singure. Astfel, pentru cei care doresc să știe ce se face cu banul public, primarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu sunt invitați să răspundă, referitor la acest subiect, de ce nu s-a făcut licitație pentru lucrările de compartimentare ale CPU din Spitalul Municipal Oltenița, la cât se ridică valoarea lucrărilor și din ce bani se va plăti ”deranjul” firmei apropiatului PSD, Matei Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − sixteen =

+ 30 = 36

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie