Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oltenițenii către administrația locală : de ce nu s-a făcut licitație pentru ridicarea CPU, care este valoarea construcției și de unde se va plăti manopera

La parterul Spitalului Oltenița au fost reluate lucrările Centrului de Primiri Urgențe. După propunerea făcută în martie 2012 de fostul primar Costinel Milescu secretarului de stat Raed Arafat pentru construcția unui astfel de centru de urgențe, în luna august a aceluiași an, fostul viceprimar Florian Cercel a început recompartimentarea camerelor de gardă, la indicațiile Ministerului Sănătății. Spital
Anul acesta a debutat cu reluarea lucrărilor la Compartimentul de Urgență din cadrul spitalului, câștigătoare fiind firma de construcții a unui fost membru PSD și mai vechi prieten al partidului de stânga din Oltenița, Gheorghe Matei, unul dintre politicienii de provincie care a făcut ceva popasuri și pe la PDL, atunci când democrat-liberalii se aflau la guvernare. Fost viceprimar PSD în mandatul 2000-2004 și fost consilier, Gheorghe Matei dispăruse ușor după scena politică oltenițeană și devenise invizibil prin partide după anul 2008, revenind acum pe podiumul public oltenițean, ca om de afaceri și apropiat al primei sale iubiri de pe scena politică.
Nu știm dacă am formulat corect ”firma câștigătoare” pentru că de fapt nu s-a prezentat niciun caiet de sarcini și nu s-a făcut vreo licitație, indiferent cât ar fi costat lucrarea. Însă firma este câștigătoare în sensul financiar prin acest parteneriat public-privat.
Intrebare verdeCuriozitatea unor oltenițeni, contribuabili firește, se învârte de această dată în jurul mai multor întrebări, nu doar a uneia singure. Astfel, pentru cei care doresc să știe ce se face cu banul public, primarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu sunt invitați să răspundă, referitor la acest subiect, de ce nu s-a făcut licitație pentru lucrările de compartimentare ale CPU din Spitalul Municipal Oltenița, la cât se ridică valoarea lucrărilor și din ce bani se va plăti ”deranjul” firmei apropiatului PSD, Matei Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

89 − = 87

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie