Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oltenițenii către Executivul Primăriei : Bordurile prea înalte – cauza multor probleme / Care este rezolvarea ?

Deși primarul Petre Țone nu-și mai încape în propria piele cu atâtea laude privind realizările sale, multe persoane se plâng din cauza diferitelor probleme sau pur și simplu se întreabă ce a făcut acest primar timp de aproape 3 ani de mandat.
O nemulțumire venită din partea unor oltenițeni este legată de îmbinarea asfaltului cu bordurile mult prea înalte, un pericol pentru bătrâni și bolnavi, unii dintre aceștia întrebând cum mai pot face acum zona verde sub ce aspect, cum vor arăta parcurile din fața curților din cauza înălțimii de peste 10 cm a bordurilor așezate odată cu procesul de asfaltare. De asemenea, ele sunt stavile pentru cei care vor să urce cu mașinile în propriile curți, lucrătorii firmei de asfaltare neluând în calcul toate curțile cu garaje, primarul și viceprimarul nesesizând acest aspect.Borduri inalte
Rigolele sunt construite atât de sus, încât fac mai mult rău decât bine.

Așadar oamenii care se lovesc de problema bordurilor înalte cer lămururi și soluții pentru a evita neplăcerile create de proiectele slab gândite.
Sfătuim oamenii ca de fiecare dată când trec pe lângă o bordură, să se uite cu atenţie: poate cineva are nevoie să fie ajutat să o urce. Prin cea mai mică acţiune a noastră, oamenii cu probleme de locomoție ar putea să meargă mai departe, atunci când există lacune în gândirea celor care nu se pricep prea bine să facă o treabă socotită ori să ducă o activitate la bun sfârșit, în schimb creează probleme.
Bordura ar trebui să fie ca oricare altă bordură de pe stradă, pentru acces auto adică maxim 2-3 cm înălțime, de exemplu intrare curte, sau ar mai fi existat soluția bordurilor înclinate.

CumPrimarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu ar fi trebuit să ia în calcul aceste situații, însă așa cum au distrus spațiul verde din jurul blocurilor de pe Bd. Republicii sau cum au tăiat plopii din curtea cimitirului Eternitatea, tot așa au fost și sunt martori, co-autori, la lucrările de asfaltare cu tot ceea ce implică acestea și vor implica mai ales pe viitor.

One Response to Oltenițenii către Executivul Primăriei : Bordurile prea înalte – cauza multor probleme / Care este rezolvarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 5 =

93 − = 86

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum se scrie corect Mall-ul sau Mallul Potrivit Dicţionarului ortografic, ortoepic …
Corespondenta la redactie