Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oltenițenii către Executivul Primăriei : Bordurile prea înalte – cauza multor probleme / Care este rezolvarea ?

Deși primarul Petre Țone nu-și mai încape în propria piele cu atâtea laude privind realizările sale, multe persoane se plâng din cauza diferitelor probleme sau pur și simplu se întreabă ce a făcut acest primar timp de aproape 3 ani de mandat.
O nemulțumire venită din partea unor oltenițeni este legată de îmbinarea asfaltului cu bordurile mult prea înalte, un pericol pentru bătrâni și bolnavi, unii dintre aceștia întrebând cum mai pot face acum zona verde sub ce aspect, cum vor arăta parcurile din fața curților din cauza înălțimii de peste 10 cm a bordurilor așezate odată cu procesul de asfaltare. De asemenea, ele sunt stavile pentru cei care vor să urce cu mașinile în propriile curți, lucrătorii firmei de asfaltare neluând în calcul toate curțile cu garaje, primarul și viceprimarul nesesizând acest aspect.Borduri inalte
Rigolele sunt construite atât de sus, încât fac mai mult rău decât bine.

Așadar oamenii care se lovesc de problema bordurilor înalte cer lămururi și soluții pentru a evita neplăcerile create de proiectele slab gândite.
Sfătuim oamenii ca de fiecare dată când trec pe lângă o bordură, să se uite cu atenţie: poate cineva are nevoie să fie ajutat să o urce. Prin cea mai mică acţiune a noastră, oamenii cu probleme de locomoție ar putea să meargă mai departe, atunci când există lacune în gândirea celor care nu se pricep prea bine să facă o treabă socotită ori să ducă o activitate la bun sfârșit, în schimb creează probleme.
Bordura ar trebui să fie ca oricare altă bordură de pe stradă, pentru acces auto adică maxim 2-3 cm înălțime, de exemplu intrare curte, sau ar mai fi existat soluția bordurilor înclinate.

CumPrimarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu ar fi trebuit să ia în calcul aceste situații, însă așa cum au distrus spațiul verde din jurul blocurilor de pe Bd. Republicii sau cum au tăiat plopii din curtea cimitirului Eternitatea, tot așa au fost și sunt martori, co-autori, la lucrările de asfaltare cu tot ceea ce implică acestea și vor implica mai ales pe viitor.

One Response to Oltenițenii către Executivul Primăriei : Bordurile prea înalte – cauza multor probleme / Care este rezolvarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =

8 + 2 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie