Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Parteneriat școlar Suceava-Oltenița în derulare: Placemaking for Active Recreation Kit la Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălceascu” Oltenița

Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Oltenița este partener într-un proiect Erasmus + cu Suceava. Mai exact, Placemaking for Active Recreation Kit face obiectul unui schimb de experiență și deschiderea către lucruri noi pentru ambele părți angajate în proiect.

Mihai Androhovici, președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți Suceava, și Cristiana Drăgan, președintele omolog al Asociației Călărași, au semnat luni, 11 iulie a.c. parteneriatul școlar la Liceul Bălcescu din Oltenița.
Una dintre etapele proiectului este prevăzută la Oltenița, după cum precizează coordonatorul de proiect, Mihai Androhovci. Obiectivul general al Placemaking for Active Recreation Kit (PARK) este crearea unui pachet comun de soluții în crearea de spații recreative care să aducă beneficii atât elevilor, cât și profesorilor.

Proiectul dezvoltă capacitățile de creație ale participanților, sprijină și îmbunătățește clipele petrecute în scoală, rezultatul fiind unul miraculos. ”Spațiile valorificate vin în beneficiul elevilor și profesorilor și reprezintă locuri de recreere. Totul pentru ore recreative și didactice într-un cadru non formal”, după cum susține Mihai Androhovici.   ”În luna septembrie vom semna al doilea proiect Erasmus în parteneriat. Vom continua activitatea de amenajare a spațiilor de recreere atât a elevilor, cât și a cadrelor didactice.” declară directorul Liceului ”Nicolae Bălcescu” Oltenița, profesor Cristiana Drăgan.

Aceasta menționează alte proiecte din liceu aflate în derulare.

 

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie