Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Pentru miercuri 18 iunie meteorologii ne spun ca vremea ramâne instabilă

Vremea continuă să fie instabilă în sudul, estul şi centrul ţării. Vor fi înnorări accentuate şi averse. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.nori

Miercuri, 18 iunie 2014, vremea se va menţine instabilă îndeosebi în sudul, estul şi centrul ţării, unde vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii extinse se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă pot fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilităţii atmosferice vor fi izolate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade.

În Olteniţa, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

Vremea pe Litoral va fi în continuare răcoroasă, cu maxime termice de până la 22 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =

63 − = 61

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie