Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Podul GIURGIU – RUSE, în reparații. Iată ce rute ocolitoare poți folosi pentru a ajunge în Bulgaria

Circulația restricționată pe podul Giurgiu- Ruse s-a extins și pe porțiunea cuprinsă între km 63+780 și km 64+852, a anunțat astăzi Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

Vama Ruse„Începând cu data de 15.06.2015, circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse – Giurgiu, între km 63+780 – km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri”, scrie în comunicatul CNADNR. 

De asemenea, „între km 64+212 – km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri”, mai scrie în comunicatul CNADNR.

Compania recomandă ca, în vederea evitării unor blocaje în trafic, pentru trecerea în Bulgaria conducătorii să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:
– Calafat;
– Bechet (trecere cu bacul);
– Zimnicea (trecere cu bacul);
– Călăraşi (trecere cu bacul);
– Negru Vodă;
– Vama Veche.

Sursa:
Evenimentul zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

29 − 24 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie