Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Podul GIURGIU – RUSE, în reparații. Iată ce rute ocolitoare poți folosi pentru a ajunge în Bulgaria

Circulația restricționată pe podul Giurgiu- Ruse s-a extins și pe porțiunea cuprinsă între km 63+780 și km 64+852, a anunțat astăzi Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

Vama Ruse„Începând cu data de 15.06.2015, circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse – Giurgiu, între km 63+780 – km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri”, scrie în comunicatul CNADNR. 

De asemenea, „între km 64+212 – km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri”, mai scrie în comunicatul CNADNR.

Compania recomandă ca, în vederea evitării unor blocaje în trafic, pentru trecerea în Bulgaria conducătorii să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:
– Calafat;
– Bechet (trecere cu bacul);
– Zimnicea (trecere cu bacul);
– Călăraşi (trecere cu bacul);
– Negru Vodă;
– Vama Veche.

Sursa:
Evenimentul zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 13 =

5 + 4 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie