Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Polul nord magnetic al Pământului se deplasează spre Siberia! Ce înseamnă și care sunt consecințele

Care sunt consecințele deplasării Polului Nord al Pământului atât de repede? Oamenii de știință declară că estimările de dinainte nu mai sunt corecte pentru o navigatoare precisă. Motivul schimbării vitezei de deplasare este cauzat de turbulențele din lichidul din miezul Pământului.

În acest timp, Polul magnetic de sud se deplasează încet decât polul de nord. Cercetătorii au avertizat echipa de monitorizare că gheața de la Polul nord a ajuns la un nivel record, de neimaginat.

Polul nord magnetic al Pământului a început să se deplaseze prea repede în ultimii ani. Oamenii de știință au declarat că estimările anterioare nu mai sunt valabile.Acesta se deplasează cu aproape 55 de kilometri pe an. În anul 2017 a trecut linia internațională. La momentul actual părăsește zona Arctică din Canada și se îndreaptă repede spre Siberia.  „În miezul exterior, imaginat ca un ocean fierbinte de fier topit și nichel, au loc mișcări care generează un câmp electric. Se schimbă similar vremii. Am putea să o numim vreme magnetică”, a specificat geofizicianul Danaiel Lathrop, de la Universitatea Maryland . Specialistul face parte din echipa Polului magnetic de la Nord de monitorizare.
O profeție a unui savant a anunțat, în cartea sa, o schimbare venită asupra Polilor. ”La 21 decembrie 2019, supraviețuitorii vor experimenta prima zi a unui schimb de poli- atunci când întreaga suprafață a planetei se va deplasa în afara poziției și va trece peste straturile mai lichide de sub crustă. În următoarele zile, acest lucru va cauza cutremure, valuri de maree și activități vulcanice care vor distruge aproape complet ceea ce a rămas din civilizația noastră(…)Există un munte de dovezi în înregistrările istorice, geologice și biologice care arată că asemenea schimbări s-au mai întâmplat înainte.” De asemenea, în cartea sa, Montaigne a specificat că totul are mare legătură cu Biblia.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – (Tu) plecasei/văzusei, vorbisei etc. sau (Tu) …
Corespondenta la redactie