Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Polul nord magnetic al Pământului se deplasează spre Siberia! Ce înseamnă și care sunt consecințele

Care sunt consecințele deplasării Polului Nord al Pământului atât de repede? Oamenii de știință declară că estimările de dinainte nu mai sunt corecte pentru o navigatoare precisă. Motivul schimbării vitezei de deplasare este cauzat de turbulențele din lichidul din miezul Pământului.

În acest timp, Polul magnetic de sud se deplasează încet decât polul de nord. Cercetătorii au avertizat echipa de monitorizare că gheața de la Polul nord a ajuns la un nivel record, de neimaginat.

Polul nord magnetic al Pământului a început să se deplaseze prea repede în ultimii ani. Oamenii de știință au declarat că estimările anterioare nu mai sunt valabile.Acesta se deplasează cu aproape 55 de kilometri pe an. În anul 2017 a trecut linia internațională. La momentul actual părăsește zona Arctică din Canada și se îndreaptă repede spre Siberia.  „În miezul exterior, imaginat ca un ocean fierbinte de fier topit și nichel, au loc mișcări care generează un câmp electric. Se schimbă similar vremii. Am putea să o numim vreme magnetică”, a specificat geofizicianul Danaiel Lathrop, de la Universitatea Maryland . Specialistul face parte din echipa Polului magnetic de la Nord de monitorizare.
O profeție a unui savant a anunțat, în cartea sa, o schimbare venită asupra Polilor. ”La 21 decembrie 2019, supraviețuitorii vor experimenta prima zi a unui schimb de poli- atunci când întreaga suprafață a planetei se va deplasa în afara poziției și va trece peste straturile mai lichide de sub crustă. În următoarele zile, acest lucru va cauza cutremure, valuri de maree și activități vulcanice care vor distruge aproape complet ceea ce a rămas din civilizația noastră(…)Există un munte de dovezi în înregistrările istorice, geologice și biologice care arată că asemenea schimbări s-au mai întâmplat înainte.” De asemenea, în cartea sa, Montaigne a specificat că totul are mare legătură cu Biblia.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie