Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Pompierii călărășeni în alertă: Acțiune de căutare a două persoane dispărute pe fluviul Dunărea, în jurul localității Ulmeni

UP DATE luni 26 august: Cei doi tineri au fost găsiți, unul dintre ei sâmbătă, 24 august, celălalt ieri, duminică, 25 august. Funeraliile au avut loc succesiv.

Joi, 22 august a.c., în jurul orei 19.46, echipele specializate de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă ,, Barbu Știrbei „ Călărași, Garda de Intervenție Oltenița, au fost sesizate să acționeze pentru căutarea și salvarea a două persoane dispărute în apele Fluviul Dunărea- km fluvial 422.

La fața locului s-au deplasat de urgență 12 pompieri militari cu trei autospeciale, dintre care una de tip SMURD, în vederea acordarii de prim ajutor medical, în sprijin sosind  și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Călărași.

Pentru acțiunea de căutare au fost folosite două ambarcațiuni special destinate acestor tipuri de misiuni.

Persoana de sex feminin, care se afla împreună cu ei, a precizat faptul că cele două persoanele de sex masculin, în vârstă de 19 și 34 ani, se aflau la scăldat în zona localității Ulmeni, au intrat în apă și au dispărut sub luciul acesteia.

După efectuarea de  lungi căutari, activitățile au fost întrerupte, persoanele nefiind  găsite.

Acțiunile de căutare au fost reluate în cursul zilei de astăzi 23.08.2019,  cu sprijinul echipelor de scafandri, special antrenați în executarea acestor tipuri de misiuni.

 

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie