Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi scoate la concurs 13 posturi vacante de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă. 

 1. Postul de poliție Borcea;
 2. Postul de poliție Modelu;
 3. Postul de poliție Unirea;
 4. Postul de poliție Căscioarel;
 5. Postul de poliție Chiselet;
 6. Postul de poliție Mănăstirea;
 7. Postul de poliție Dragalina;
 8. Postul de poliție Vâlcelele;
 9. Postul de poliție Fundeni;
 10. Postul de poliție Sohatu;
 11. Postul de poliție Dor-Mărunt;
 12. Postul de poliție Dragoș Vodă;
 13. Postul de poliție Frăsinet.

Înscrierea se realizează în perioada 13-24.09.2021, inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@cl.politiaromana.ro  .

În termen de o zi lucrătoare, de la depunerea cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de confirmare a primirii cererii precizându-se numărul de înregistrare și codul atribuit candidatului.

În situația în care candidatul nu primește confirmare în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane la numărul de telefon 0242.306.018, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din B-dul Republicii, nr.44, municipiul Călărași, județul Călărași, în vederea clarificării.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le găsiți accesând pagina web https://cl.www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie