Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prima ediţie a Cupei Municipiului Olteniţa la Fotbal Tenis a avut un impact puternic asupra tuturor jucătorilor

cupa tenis 1

Pe 18 mai a avut loc la Olteniţa Cupa Municipiului la Fotbal Tenis.

Echipele participante au fost cele din Olteniţa, cartierele Pantelimon, Brâncoveanu, Crângaşi, Drumul Taberei şi Berceni

Profesor de sport Victor Dulceaţă de la Clubul Sportiv nr. 1 Bucureşti şi antrenor de fotbal, este iniţiatorul acţiunii organizată de Partidul Naţional Liberal.  

Clasamentul este următorul:

Locul 1 Olteniţa :Tihan Nelu, Dulceaţă Victor şi Enculescu Valentin

Locul 2 Pantelimon: Vasile Rafael, Brănişteanu Mihai şi Badea Cristian;

Locul 3 Berceni: Dascălu Tiberiu, Nicoi Ginel şi Niţescu Dan

Jucătorul turneului a fost considerat Vasile Rafael iar cel mai bun fundaş Tihan Nelu.

cupa tenis 2Premiile au constat în diplome si cupe. Turneul a durat de la 10,00 la 17,00 şi s-a desfăşurat la Centrul de Agrement din Parcul Central Olteniţa.

Diplomele au fost oferite de preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, Cristiana Drăgan, iar cupele de Partidul Naţional Liberal.

Victor Dulceaţă a declarat jurnaliştilor noştri că vrea ca această competiţie să rămână o tradiţie, să se desfăşoare anual, a dorit să facă şi pentru Olteniţa ceva, nu doar în Bucureşti.

Participanţii s-au arătat încântaţi de organizare, de oameni, de teren, manifestând interes şi faţă de alte competiţii unde doresc sa participe în continuare.

“Este o iniţiativă bună a colegului meu, să-i ţină Dumnezeu obiceiul.

S-a văzut astăzi cât de mare este nevoia de sport în rândul tinerilor şi nu numai. Se pare că ştim să ne distrăm şi să ne petrecem timpul frumos, să ne bucurăm că există astfel de iniţiative, iar colegul meu a venit în întâmpinarea acestei nevoi. Este prima competiţie la fotbal tenis în municipiul nostru. Aştept să organizăm împreună şi alte acţiuni sportive la diverse evenimente din Olteniţa.” declară prof. de sport Cristiana Drăgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + fourteen =

51 + = 55

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie