Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prima ediţie a Cupei Municipiului Olteniţa la Fotbal Tenis a avut un impact puternic asupra tuturor jucătorilor

cupa tenis 1

Pe 18 mai a avut loc la Olteniţa Cupa Municipiului la Fotbal Tenis.

Echipele participante au fost cele din Olteniţa, cartierele Pantelimon, Brâncoveanu, Crângaşi, Drumul Taberei şi Berceni

Profesor de sport Victor Dulceaţă de la Clubul Sportiv nr. 1 Bucureşti şi antrenor de fotbal, este iniţiatorul acţiunii organizată de Partidul Naţional Liberal.  

Clasamentul este următorul:

Locul 1 Olteniţa :Tihan Nelu, Dulceaţă Victor şi Enculescu Valentin

Locul 2 Pantelimon: Vasile Rafael, Brănişteanu Mihai şi Badea Cristian;

Locul 3 Berceni: Dascălu Tiberiu, Nicoi Ginel şi Niţescu Dan

Jucătorul turneului a fost considerat Vasile Rafael iar cel mai bun fundaş Tihan Nelu.

cupa tenis 2Premiile au constat în diplome si cupe. Turneul a durat de la 10,00 la 17,00 şi s-a desfăşurat la Centrul de Agrement din Parcul Central Olteniţa.

Diplomele au fost oferite de preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, Cristiana Drăgan, iar cupele de Partidul Naţional Liberal.

Victor Dulceaţă a declarat jurnaliştilor noştri că vrea ca această competiţie să rămână o tradiţie, să se desfăşoare anual, a dorit să facă şi pentru Olteniţa ceva, nu doar în Bucureşti.

Participanţii s-au arătat încântaţi de organizare, de oameni, de teren, manifestând interes şi faţă de alte competiţii unde doresc sa participe în continuare.

“Este o iniţiativă bună a colegului meu, să-i ţină Dumnezeu obiceiul.

S-a văzut astăzi cât de mare este nevoia de sport în rândul tinerilor şi nu numai. Se pare că ştim să ne distrăm şi să ne petrecem timpul frumos, să ne bucurăm că există astfel de iniţiative, iar colegul meu a venit în întâmpinarea acestei nevoi. Este prima competiţie la fotbal tenis în municipiul nostru. Aştept să organizăm împreună şi alte acţiuni sportive la diverse evenimente din Olteniţa.” declară prof. de sport Cristiana Drăgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − nine =

49 − 41 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie