Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 10-13 septembrie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sud-vestul țãrii și la munte, unde numai izolat și trecãtor va toamna-maramuresploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în sudul Banatului și în zona montanã înaltã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 7…8 grade. În zonele depresionare vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă 10 septembrie
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în sud-vestul țãrii și la munte, unde, mai ales spre searã și la începutul nopții, pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate. Vântul va avea ușoare intensificãri pe parcursul zilei în regiunile sudice și la munte, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

Duminică 11 septembrie
Deși valorile termice diurne vor marca o scãdere ușoarã fațã de ziua anterioarã în majoritatea regiunilor, vremea va rãmâne deosebit de caldã pentru acestã datã. Îndeosebi ziua, vor fi înnorãri temporar accentuate în sud-vestul țãrii, iar dupã-amiaza și seara și în zona montanã, unde local vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri la munte, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Luni 12 septembrie
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse averse și descãrcãri electrice în sud-vestul țãrii, iar dupã-amiaza și seara și în zonele montane, cu precãdere în Carpații Occidentali și vestul celor Meridionali. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Marți 13 septembrie
Vremea va fi caldã, local deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara în sud-vestul țãrii și în zonele montane, cu precãdere în Carpații Occidentali și Meridionali, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Dimineața și noaptea în depresiuni vor fi condiții de ceațã.

vreme-caldaVremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16…17 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 10 septembrie
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, cu cerul variabil. Vântul va sufla moderat în cursul zilei, apoi în general slab. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 17…18 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică 11 septembrie
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în ușoarã scãdere fațã de ziua precedentã, va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Luni 12 septembrie
Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Marți 13 septembrie
Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29…31 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 3 =

12 − = 11

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie