Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 12-15 decembrie 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, iar în rest va prezenta înnorãri temporare. Izolat Cald de Craciunvor fi precipitații slabe, burnițe sau ploi slabe, iar la munte, cu precãdere în nordul Carpaților Orientali, pe arii restrânse va ninge. Vor fi condiții de polei. În zonele joase de relief, local se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 2 grade.

Sambata 12 decembrie

Vremea se va încãlzi ușor, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul și centrul țãrii. Pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte în Maramureș și estul Transilvaniei, predominant ploi în nordul Moldovei, iar în rest, cu totul izolat vor fi posibile burnițe sau ploi slabe. Local în Carpații Orientali și izolat în restul masivelor montane va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice din sud și est, dar și în vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -4 și 3 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceațã.

Duminica 13 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadã a lunii decembrie în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul, centrul și nord-estul țãrii. Mai ales spre searã și noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova, iar în rest cu totul izolat vor fi posibile burnițe sau ploi slabe. La munte, cu precãdere în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, local va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, iar spre sfârșitul intervalului și în nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade. Mai ales dimineața, local în zonele joase din vest și izolat în rest se va semnala ceațã.

Luni 14 decembrie

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale specifice perioadei în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va avea înnorãri îndeosebi în nordul, centrul și estul teritoriului, unde izolat vor fi posibile burnițe sau fulguieli. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad. Dimineața și noaptea, în zonele joase izolat va mai fi ceațã.

Marti 15 decembrie

Valorile termice vor fi în scãdere ușoarã îndeosebi în regiunile sudice și se vor apropia de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie. Cerul va avea înnorãri și îndeosebi în a doua parte a intervalului, în regiunile vestice, sudice și centrale, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte, slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad. Dimineața și noaptea, în zonele joase izolat va mai fi ceațã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Prognoza iarnaCerul va fi temporar noros, iar spre dimineațã, îndeosebi în zona preorãșeneascã se va forma ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Sambata 12 decembrie

Cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã va fi de -1…0 grade.

Duminica 13 decembrie

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineața vor fi condiții de ceațã.

Luni 14 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va avea unele înnorãri, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã de -1…1 grad.

Marti 15 decembrie

Valorile termice vor fi în scãdere și se vor apropia de cele normale specifice perioadei. Cerul va avea înnorãri și în a doua parte a intervalului vor fi condiții de precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -1…0 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 7

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie