Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 12-16 iunie

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 18 grade.

Marți 13 iunie
Vremea va fi în general frumoasã și va continua sã se încãlzeascã, devenind cãlduroasã în sudul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile estice și zona montanã unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în nordul și, izolat, în centrul teritoriului și 33…34 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

Miercuri 14 iunie
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sudul și în estul teritoriului, precum și la deal și munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtã duratã și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte și izolat în rest. Temperatura aerului, în scãdere ușoarã fațã de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între 20…22 de grade în nordul și, izolat, în centrul teritoriului și 31…32 de grade în Lunca Dunãrii și minime între 6 și 19 grade.

Joi 15 iunie
Vremea se va menține în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sud-estice, precum și în zonele de deal și de munte, iar noaptea, posibil și în sud-vest, dar numai pe arii restrânse, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul și, izolat, în centrul teritoriului și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 7 și 18 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

Vineri 16 iunie
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate dupã-amiaza și noaptea și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, pe arii extinse în jumãtatea de vest a țãrii și local în rest. Vor fi condiții de grindinã, iar pe arii restrânse cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade
.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 15…16 grade.

Marți 13 iunie
Vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Miercuri 14 iunie
Cerul va fi variabil și vor fi condiții de ploaie de scurtã duratã, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Joi 15 iunie
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

Vineri 16 iunie
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate dupã-amiaza și noaptea, când se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 19 =

− 2 = 7

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie