Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-17 martie 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de nord a țãrii și va prezenta înnorãri temporare în restul teritoriului. Va ploua pe arii relativ extinse în Maramureș, Moldova și doar izolat în celelalte regiuni. În zona de munte, local, vor cãdea precipitații mai ales sub formã de ninsoare, iar în partea a doua a nopții lapovițe și ninsori apar și prin nordul extrem. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -2 și 5 grade. Mai ales spre dimineațã va fi ceațã în Oltenia, Muntenia și pe spații restrânse și în rest.

Sambata, 14 martie Primavara Transilvania

În regiunile sudice nebulozitatea se va acentua treptat și mai ales seara și noaptea va ploua în Oltenia, Muntenia și doar izolat în Dobrogea. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar ploile vor cãdea pe arii restrânse. În zona de munte vor predomina ninsorile, iar la începutul intervalului, precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare vor mai fi posibile și în extremitatea nordicã a țãrii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Bãrãgan, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 6 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceațã.

Duminica, 15 martie

În sudul și în estul țãrii cerul va fi mai mult noros și îndeosebi în prima parte a intervalului local va ploua slab sau va burnița. La munte precipitațiile vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și izolat ploi, în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificãri, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, al Banatului și la munte. Temperaturile maxime, în creștere fațã de ziua precedentã în regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse la nivelul întregii țãri între 8 și 16 grade. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 6 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceațã.

Luni, 16 martie

Vremea va fi în general frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, în prima parte a zilei, în regiunile sud-vestice unde izolat va ploua slab, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în Dobrogea, Muntenia, sudul Banatului, al Moldovei și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade, mai scãzute în depresiuni. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Marti, 17 martie

Vremea va fi în general frumoasã, cu cer variabil. Excepție va face sud-estul teroriului, unde cerul se va înnora treptat, temperaturile vor scãdea, iar noaptea pe spații restrânse vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va avea intensificãri în sud și est, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 16 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 și 3 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre -10 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceațã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi variabil, iar spre dimineațã vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 2…3 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneasã, spre 0 grade.

Vreme de martieSambata, 14 martie

Nebulozitatea se va accentua treptat și mai ales seara și noaptea, temporar, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 4…5 grade. Dimineața vor mai fi condiții de ceațã.

Duminica, 15 martie

Cerul va fi mai mult noros, iar în cursul zilei, trecãtor, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri dupã-amiaza și seara. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade.

Luni, 16 martie

Vremea va fi în general frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificãri temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 2…3 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 0 grade.

Marti, 17 martie

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie