Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-17 septembrie 2015

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi variabil la senin și doar în prima parte a nopții în Moldova și la munte izolat vor fi posibile ploi La munteslabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 17 grade. Pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceațã.

Luni 14 septembrie

Vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã ușor, devenind caldã pentru aceastã datã în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea în vestul și nord-vestul țãrii, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în Banat, sudul Crișanei, nordul Moldovei, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre 5…6 grade. Izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceațã.

Marti 15 septembrie

Vremea va fi caldã pentru mijlocul lunii septembrie, mai ales în vestul și centrul țãrii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile vestice, dar și în cele estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 7…8 grade în estul Transilvaniei și 19…20 de grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Miercuri16 septembrie

Vremea va fi caldã, chiar deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în regiunile vestice și, parțial în cele centrale, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 și 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în special dupã-amiaza la munte și în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi averse și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în sudul Banatului și în Moldova. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Joi 17 septembrie

Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în regiunile vestice și centrale și caldã în rest, cu temperaturi maxime ce vor fi cuprinse, în general, între 24 și 33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, mai ales în cursul zilei, în vestul, nord-vestul și estul țãrii. Temperaturile minime se vor încadra între 8 în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest. Vor fi condiții de ceațã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 13…14 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Vremea_septembrieLuni 14 septembrie

Vremea va fi frumoasã și normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.

Marti 15 septembrie

Vremea va deveni ușor mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

Miercuri 16 septembrie

Vremea se va menține ușor mai caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

Joi 17 septembrie

Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie